Перетяжка сидінь авто ціна


Перетяжка сидінь авто цінаНаша компанія займається не тільки пошиттям чохлів всіляких розмірів, але і перетяжкою сидінь авто (ціна вказана в прейскуранті), меблів і подушок з 97-го року. Ми серйозно ставимося до підбору персоналу і вимогливі до якості виконуваної роботи. Завдяки тому, що ми дотримуємося цих принципів в колективі, наші клієнти не бояться довірити нам м'які меблі і рекомендують друзям. Для постійних клієнтів у нас працює система знижок до 10%, а також ми надаємо за окрему ціну перетяжку сидінь авто в терміновому порядку.

Весь процес цієї послуги відбувається поетапно. Приймальник оцінює вартість послуги, потім майстер робить виміри меблів, монтажник доставляє Ваші меблі в цех, де оббивальники швачки-закрійниці проводять перетяжку сидінь Вашого авто (ціну можна заздалегідь подивитися на сайті). Всі співробітники нашої компанії мають багаторічний досвід роботи і серйозно ставляться до цінності Ваших меблів.

Перетяжка сидінь авто, ціна якої відповідає якості, надається разом з установкою. Ви можете вибрати матеріал перетяжки салону свого автомобіля або його складових серед полівінілхлориду, тканини і натуральної шкіри.


Повідомляємо, що ціни перетяжки сидінь авто вказані на сайті нашої компанії без урахування вартості витрачених матеріалів. У разі перетяжки салону або його комплектуючих шкірою, ціна буде разюче відрізняться від зазначеної в зв'язку зі стягуючою властивістю матеріалу. Для того, щоб дізнатися точну вартість надання послуги та матеріалів, Ви можете звернутися до приймальника і майстра-оцінювача нашої компанії.

Можете сміливо звертатися до нас за телефоном, якщо Вашому автомобілю терміново потрібна якісна перетяжка сидінь авто. Ціна даної послуги залежить від матеріалу перетяжки і від класу Вашого автомобіля.